Nos marques

Geselecteerd op kwaliteit

Haulotte

Haulotte

Sinds 1881 is het Franse Haulotte een toonaangevende machinefabrikant en sinds enkele jaren ook de grootste Europese hoogwerkerfabrikant. Naast hun elektrische schaarliften met krachtige elektrische motoren is Haulotte een trouwe partner binnen ons gamma met verschillende diesel knikarmen en telescopen.

Genie

Genie

Genie is ontstaan in 1966 en sinds 2000 een onderdeel van de Terex groep. Deze gevestigde waarde binnen de wereldwijde hoogwerker markt hebben wij vooral gekozen als partner voor onze diesel schaarliften, elektrische knikarmen en de diesel hoogwerkers van grotere werkhoogte met extra capaciteit.

JLG

JLG

Als wereldleider in hoogwerkers bouwt JLG Industries al sinds 1969 innovatieve, krachtige en veelzijdige toestellen om uitdagingen in de bouwwereld op te lossen. Dit merk vult ons aanbod van de telescopen en knikarmen verder aan om zo het juiste toestel te kunnen aanbieden voor elke hoogte.

Nagano

Nagano

Nagano Industries is een Japanse constructeur met reeds 25 jaar ervaring in de productie van robuuste rupshoogwerkers.
Dit vernieuwende merk produceert voor ons een 15 m telescooprups, alsook een 20 m knikarmrups.

Hinowa

Hinowa

Innovatie, ondernemingszin en professionalisme vormen de basis van Hinowa’s bedrijfsethiek. Reeds meer dan 30 jaar worden vanuit de hoofdvestiging in Nogara (Italië) toestellen geproduceerd om op hoogte te werken zoals onder meer hoogkwalitatieve spinhoogwerkers voor professioneel gebruik in verschillende sectoren.

Imer

Imer

Het Italiaans-Duits bedrijf Imer Iteco vervaardigt al meer dan 50 jaar toestellen met specifieke kenmerken. We hebben gekozen om met deze groep samen te werken voor een compact type elektrische schaarlift met een uitzonderlijke werkhoogte van 16 m.

Bravi

Bravi

De Italiaan Pierino Bravi richtte in 1980 het toenmalige Braviisol op met als doel hoogwerkers te produceren met specifieke kenmerken. Om in te spelen op de trend om ook op lage hoogte veilig te kunnen werken, werd de Leonardo Bravi opgenomen in ons gamma. Dit specifieke toestel is met zijn laag gewicht en compactheid perfect inzetbaar op moeilijk bereikbare plaatsen.

Snorkel

Snorkel

Initieel werd het bedrijf Snorkel in 1959 opgericht als toeleverancier van brandweerladders. Door de jaren heen veranderde hun gamma naar de productie van hoogwerkers, maar hun filosofie bleef steeds dezelfde: eenvoudig te bedienen en betrouwbare machines ter beschikking stellen die voldoen aan de wensen van de eindklant. Onze A38E is daar het ideale voorbeeld van met zijn indrukwekkende hoogte-gewichtsverhouding.

Toyota

Toyota

Wereldmarktleider in de productie van heftrucks Toyota is reeds meer dan 100 jaar een gevestigde waarde binnen het industriële domein. De combinatie van betrouwbare en degelijke toestellen die gebruiksvriendelijk en wendbaar zijn, is de reden dat wij Toyota gekozen hebben als onze partner voor heftrucks.

JCB

JCB

JCB is wereldwijd marktleider in de productie van verreikers. Dit Britse merk is de eerste keuze op vlak van prestaties, kwaliteit en productiviteit. De toestellen zijn zo ontworpen dat ze een ongelooflijke wendbaarheid combineren met een krachtige en efficiënte diesel motor.

Magni

Magni

In 1980 was de familie Magni de eerste producent van een telescopische heftruck in continentaal Europa, de Fargh 4000 FS. Na de dood van zijn vader zette Riccardo de ontwikkeling van de Fargh verder, wat de basis vormde voor een joint-venture met de Manitou groep. Een samenwerking die 27 jaar duurde. Gedurende deze lange periode breidde hij de activiteiten uit tot een enorme omvang. In 2012 boordevol nieuwe ideeën, herhaalde hij wat zijn vader hem had voorgedaan en creëerde hij de MAGNI verreikers met zijn eigen kinderen Carlo, Eugenio, Charlotta en Chiara.